Ste nepremičninski agent ali predstavnik nepremičninske agencije? Kliknite tukaj in preverite prilagojene storitve za vas!

POSTANIMO PARTNERJIPOSTANIMO PARTNERJI
0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

Ste nepremičninski agent ali predstavnik nepremičninske agencije? Kliknite tukaj in preverite prilagojene storitve za vas!

Piškotki

Datum začetka veljavnosti: 29. julij 2023
Zadnjič posodobljeno: 10. avgust 2023

Kaj so piškotki?

Ta pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo, katere vrste piškotkov uporabljamo, tj. katere podatke zbiramo s piškotki in kako jih uporabljamo ter kako upravljati nastavitve piškotkov.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje majhnih informacij. V vašo napravo se shranijo, ko se spletno mesto naloži v vašem brskalniku. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto pravilno deluje, da je bolj varno, da zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo in razumemo, kako spletno mesto deluje, ter analiziramo, kaj deluje in kje so potrebne izboljšave.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev tudi naše spletno mesto uporablja notranje in zunanje piškotke za različne namene. Notranji piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletnega mesta in ne zbirajo nobenih vaših osebnih podatkov.

Zunanji piškotki, ki se uporabljajo na našem spletnem mestu, so večinoma namenjeni razumevanju delovanja spletnega mesta, vaši interakciji z našim spletnim mestom, zagotavljanju varnosti naših storitev, zagotavljanju oglasov, ki so za vas pomembni, ter vam na splošno zagotavljajo boljšo in izboljšano uporabniško izkušnjo ter pomagajo pospešiti vaše prihodnje interakcije z našim spletnim mestom.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

Nujni - Nujni piškotki so potrebni za omogočanje osnovnih funkcij tega spletnega mesta, kot je zagotavljanje varne prijave ali prilagajanje nastavitev soglasja. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Funkcionalni - Funkcionalni piškotki pomagajo izvajati določene funkcije, kot so deljenje vsebine spletnega mesta na platformah družabnih medijev, zbiranje povratnih informacij in druge funkcije tretjih oseb.

Analitični - Analitični piškotki se uporabljajo za razumevanje interakcije obiskovalcev s spletnim mestom. Ti piškotki pomagajo zagotoviti informacije o kazalnikih, kot so število obiskovalcev, stopnja odboja, vir prometa itd.

Zmogljivostni - Zmogljivostni piškotki se uporabljajo za razumevanje in analizo ključnih indeksov uspešnosti spletnega mesta, kar obiskovalcem pomaga zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo.

Oglaševalski - Zmogljivostni piškotki se uporabljajo za razumevanje in analizo ključnih indeksov uspešnosti spletnega mesta, kar obiskovalcem pomaga zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo.

Nekategorizirani - Drugi nekategorizirani piškotki so tisti, ki se analizirajo in še niso uvrščeni v kategorijo.

Ste pripravljeni, da se pridružite najboljšim v digitalnem marketingu?

POSTANIMO PARTNERJIPOSTANIMO PARTNERJI
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram