Ste nepremičninski agent ali predstavnik nepremičninske agencije? Kliknite tukaj in preverite prilagojene storitve za vas!

POSTANIMO PARTNERJIPOSTANIMO PARTNERJI
0
0,00  0 izdelkov

V košarici ni izdelkov.

Ste nepremičninski agent ali predstavnik nepremičninske agencije? Kliknite tukaj in preverite prilagojene storitve za vas!

6 tedenski izobraževalni program digitalnega marketinga za nepremičnine

28,95 

Akcija traja le še

🚀 Sprostite svoj nepremičninski potencial z našim ekskluzivnim 6 tedenskim izobraževalnim programom digitalnega marketinga za nepremičnine!

🌟 Posebej prilagojen vam, nepremičninskim strokovnjakom

 • Potopite se v celovito potovanje, zasnovano izključno za nepremičninske agencije in agente, ki si želijo povečati obseg svojega poslovanja. Naš izobraževalni program je vaša zlata vstopnica za obvladovanje digitalnega marketinga na področju nepremičnin.

📚 Bogata učna izkušnja - 12 lekcij, 18 vrhunskih gradiv

 • Pripravite se na transformativno izobraževalno izkušnjo, ki zajema 12 skrbno pripravljenih lekcij. Vsak teden razkrije nova spoznanja, 18 vrhunskih e-knjig in gradiv pa zagotavlja poglobljeno znanje in praktična orodja.

📈 Razčlenitev programa - kaj se boste naučili:

 1. lekcija: Uvod v marketing za področju nepremičnin (e-knjiga: Postanite glavni nepremičninski agent na trgu)
 2. lekcija: Temeljna načela oblikovanja (e-knjiga: Načela oblikovanja za nepremičninske agencije in agente)
 3. lekcija: Izboljšanje vizualne vsebine (e-knjiga: Grafična orodja brez katerih ne gre, e-gradivo: Predloge za nepremičninske vsebine)
 4. lekcija: Vključevanje z ustvarjanjem vsebine (e-knjiga: Ustvarjanje vsebine, ki pritegne, e-gradivo: Vsebinski koledar za nepremičninske agencije in agente)
 5. lekcija: Osnove SEO optimizacije za nepremičnine (e-knjiga: SEO za nepremičninske začetnike)
 6. lekcija: Izkoriščanje socialnih omrežij (e-knjiga: Kako izkoristiti socialna omrežja v svojo prid)
 7. lekcija: Mojstrstvo e-mail marketinga (e-knjiga: Priročnik za efektivno e-mail trženje)
 8. lekcija: Prepričljivo tekstopisje (e-knjiga: Prepričljivo tekstopisje in A/B testiranje)
 9. lekcija: Odločitve na podlagi podatkov (e-knjiga: Sledenje, analiziranje in interpretacija podatkov, e-knjiga: Razumevanje oglaševalskih in donosnostnih kazalnikov)
 10. lekcija: Obvladovanje retargetinga (e-knjiga: Retargeting potencialnih strank)
 11. lekcija: Spletna in mobilna optimizacija (e-knjiga: Prenova nepremičninske spletne strani, e-knjiga: Seznam orodij za pomoč pri mobilni optimizaciji)
 12. lekcija: Ohranjanje doslednosti blagovne znamke in odnosov s strankami (e-knjiga: Kako pridobiti mnenja strank, e-knjiga: Kako se odzvati na negativna mnenja strank, e-knjiga: Enotnost nepremičninske blagovne znamke)

💸 Izjemna vrednost - kar 92-odstotni popust!

Ta vseobsegajoči program v vrednosti 358,20€, je za omejen čas na voljo za le 28,95€!

🎯 Zakaj bi se odločili za FM Digital izobraževalni program?

 • 📈 Povečali boste svojo poslovno rast
 • 🌐 Izboljšali boste svoje marketinške in digitalne veščine
 • 📊 Sprejemali boste odločitve, ki temeljijo na podatkih
 • 💬 Obvladali boste komunikacijo s strankami

🔥 Omejena ponudba - začnite s programom zdaj!

 • Ne zamudite te priložnosti, da na novo opredelite svojo strategijo trženja nepremičnin. Začnite še danes in se podajte na pot do neprekosljivega uspeha in rasti na konkurenčnem nepremičninskem trgu!

🎁 Na voljo tudi kot darilni bon: https://fmdigital.si/izobrazevanja/darilni-bon-6-tedenski-izobrazevalni-program-digitalnega-marketinga-za-nepremicnine/

Kaj o programu pravijo naše stranke?

To je vse kar agent potrebuje

Če želiš več novih strank, je ta program vse kar potrebuješ. Res pokrije vse možne vidike digitalnega marketinga za nepremičnine.

Sara M.
Nepremičninska agentka

Rezultati so se takoj pokazali

Kot vodja marketinga v našem podjetju me je pritegnila celostna vsebina tega programa in res ugodna cena. Zaradi tega sem najprej bil skeptičen glede vsebine, a prepustil sem se presenetiti. Že po prvi lekciji sem bil prijetno presenečen, saj nam je kvaliteta informacij in poglobljenega znanja začela koristiti še isti dan, ko smo z novo oglaševalsko kampanjo dosegli kar 7x boljše rezultate. Programa nisem še v celoti dokončal, a že do sedaj se je dokazal za izjemno dragocenega.

Miha V.
Vodja marketinga

Strokovno pripravljeno za uspeh na področju nepremičnin

Ta program je strokovno zasnovan tako, da ustreza edinstvenim potrebam nepremičninskih strokovnjakov. Vsaka lekcija je poglobljena v bistvene trženjske teme, pri čemer je zame bil super poudarek na modulu o spletni in mobilni optimizaciji. Tečaj mi ni zagotovil le znanja, temveč me je opremil tudi s praktičnimi orodji in viri za takojšnje izvajanje teh strategij. Izboljšave v mojem poslu po zaključku tega tečaja so dokaz njegove vrednosti.

Anja Ž.
Nepremičninska agentka

Nimam pripomb

Res ful dobr tečaj, brez pripomb.

Andraž U.
Nepremičninski agent

Odličen vpogled v digitalni marketing

Poizkusila sem že tudi kakšen drugi tečaj a tale mi je ponudil do sedaj najboljši vpogled v svet digitalnega marketinga na področju nepremičnin. Strategije za socialna omrežja so zelo učinkovite.

Mojca R.
Nepremičninska agentka

Zelo zanimivo in uporabno

Odlična mešanica teorije in praktičnih orodij. Vsebinski koledar za socialna omrežja je zdaj postal stalnica v moji vsakodnevni rutini.

Petra K.
Nepremičninska agentka

Soliden tečaj za agente

Ta program bi moral biti obvezen za vse nepremičninske agente, ki si želijo izboljšati svojo marketinško igro ter storitve.

Matej V.
Nepremičninski agent

Transformativno in zelo privlačno

Ta izobraževalni program je res spremenil mojo kariero. Poglobljenost in kakovost vsebine, sta mi zagotovili neprecenljive spretnosti, ki jih zdaj vsak dan uporabljam, da dosežem stranke, ki si jih želim. Struktura tečaja je logično sestavljena in enostavna za sledenje, zato je učni proces učinkovit in prijeten. Najbolj cenim poudarek na uporabi v resničnem svetu, ki mi omogoča, da naučeno takoj prenesem v prakso.

Poleg praktičnih veščin mi je ta tečaj omogočil tudi boljše razumevanje strateških vidikov digitalnega marketinga na področju nepremičnin. Moduli o upravljanju odnosov s strankami in doslednosti blagovne znamke so bili še posebej koristni, saj mi omogočajo, da s strankami gradim močnejše in bolj smiselne odnose. Ta tečaj je nepogrešljiv vir informacij za vse nepremičninske strokovnjake, ki želijo ostati v ospredju hitro razvijajoče panoge.

Maja L.
Nepremičninska agentka

Res bomba tečaj

Oceno 4/5 dam le zaradi tega, ker nočem, da še ostali pridobijo tole znanje 😀

David U.
Nepremičninski agent

Moj pristop se je spremenil

Čeprav nisem nepremičninska agentka (ukvarjamo se s prodajo avtomobilov), so lekcije o prepričljivem pisanju besedil ter o analiziranju in interpretiranju podatkov močno pripomogle k spremembi naše strategije in izboljšanju prodajnih rezultatov. Priporočam vsem, četudi niste v nepremičninskih vodah.

Maja R.
Prodaja

Toplo priporočam

Odličen vpogled v vse vidike digitalnega marketinga. Rezultati se že vidijo, res super.

Tomaž R.
Nepremičninski agent

Izjemne podrobnosti a vseeno praktično

Nakup tega izobraževalnega programa je bil ključen trenutek za moje poslovanje z nepremičninami. Globina informacij, zlasti v modulih za plačljivo oglaševanje in e-mail marketing, je presegla vsa moja pričakovanja. Tečaj ni zagotovil le izčrpne teoretične podlage, temveč tudi obilico praktičnih orodij in strategij, ki sem jih lahko takoj izvedel. E-knjige so izjemno dobro napisane in so postale stalna referenca pri mojem vsakodnevnem delu.

Blaž K.
Nepremičninski agent

Trženje nepremičnin poenostavljeno

Za novinko v nepremičninah je bil ta tečaj kar super pripomoček. enostaven, praktičen in informativen.

Ana L.
Nepremičninska agentka

Izčrpno in poučno

Ta tečaj je popolnoma spremenil mojo kariero na področju nepremičnin. Globina znanja, predstavljenega v modulih, zlasti pri optimizaciji spletne strani in SEO optimizaciji, je presegla moja pričakovanja. Izvajanje teh strategij je bistveno povečalo našo spletno prepoznavnost in pridobivanje novih partnerjev. Ravnovesje med teoretičnim znanjem in praktičnimi orodji, kot so vsebinski koledar in predloge za oblikovanje, je omogočilo, da smo lekcije zlahka uporabil pri našem vsakdanjem delu. Zelo priporočam za vse nepremičninske strokovnjake, ki želijo izboljšati svoje veščine digitalnega marketinga.

Aleš K.
Nepremičninski agent

Super vsebina

E-knjige so neverjetno podrobne. Zlasti lekcije o SEO optimizaciji in izkoriščanju socialnih omrežij so se mi zdele neprecenljive.

Tina V.
Nepremičninska agentka

Prodajo smo povečali že po 2 mesecih

Ta tečaj mi je odprl oči za možnosti, ki jih ponuja digitalni marketing. Naš način za pridobivanje novih strank se je bistveno izboljšal. Res vredno vsakega centa, priporočam.

Boštjan V.
Nepremičninski agent

Ste pripravljeni, da se pridružite najboljšim v digitalnem marketingu?

POSTANIMO PARTNERJIPOSTANIMO PARTNERJI
6 tedenski izobraževalni program digitalnega marketinga za nepremičnine
358,20  28,95 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram